van-der-zwart-hekwerken-voorhout

Draaipoorten

Replica Antiek

Van der Zwart Hekwerken is gespecialiseerd in het namaken van Antieke (gietijzeren) poorten. Iedere gewenste poort maken wij 1 op 1 na met de techniek van nu. De materialen die wij gebruiken zijn zeer hoogwaardig wat resulteert in een prachtige poort.

Benieuwd wat wij allemaal gemaakt hebben, bekijk onze foto galerij hieronder.

Klassiek & Tijdloos

Van der Zwart Hekwerken maakt al sinds 1980 klassieke poorten. Onze poorten kunnen in alle maten en uitvoeringen geleverd worden omdat wij alles in Eigen werkplaats produceren.

Bezoek onze showroom om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en voor persoonlijk advies.

Strak & Modern

Een toegangspoort is niet enkel meer ter beveiliging van uw terrein maar staat er ook als sier object. 

Van der Zwart Hekwerken levert moderne poorten met verticale of horizontale spijlen, plat of rechthoekig.

Heeft u of uw architect zelf een ontwerp? Wij kunnen dit ook geheel naar uw ontwerp produceren. Uiteraard zullen wij adviseren indien ontwerpen niet naar de juiste veiligheidseisen zijn ontworpen.

Staal & hout

Van der Zwart Hekwerken maakt zowel stalen als houten poorten. De poorten worden gemaakt van een stalen frame welke zorgt voor een robuste kwaliteit. In het stalen frame  wordt hout bevestigd voor een warme uitstraling. 

Wij gebruiken verschillende houtsoorten zoals Meranti, Mahonie, Merbau, Red Cedar, douglas, Okan, Essen, Eiken of Teak.

Wij geven advies welke houtsoort gebruikt kan worden en welke eigenschappen deze heeft. Samen met onze leverancier Van Kempen Houthandel zorgen wij voor de juiste materialen.

Corten staal

Stalen poorten staan bekend om zijn robuste kwaliteit en onderhoudsvrije eigenschappen, echter ook de poedercoating wordt minder mooi.

Corten staal heeft een authentieke uitstraling en is werkelijk onderhoudsvrij. Van der Zwart Hekwerken kan Corten stalen poorten maken in ieder gewenst ontwerp, ook kunnen wij dichte poorten maken met verschillende figuren of teksten hierin uitgesneden.