van-der-zwart-hekwerken-voorhout

Schuifpoorten

strak & modern

Van der Zwart Hekwerken levert een ruim assortiment Moderne Schuifpoorten in iedere maat. Wij maken schuifpoorten tot wel 8 of 10 meter, vrijdragend of op een rails met loopwiel.

Heeft u toch een ontwerp wat wij niet op onze site hebben staan? Wij maken graag voor u een ontwerp, eventueel in 3D, in ons tekenenprogramma (Autocad/Bricscad) om toch aan uw wensen te voldoen.

hout & staal

Van der Zwart Hekwerken maakt zowel stalen als houten schuifpoorten. De schuifpoorten worden gemaakt van een stalen frame welke zorgt voor een robuste kwaliteit. In het stalen frame  wordt hout bevestigd voor een warme uitstraling. Het voordeel van deze manier van werken is dat het hout uitwisselbaar is wanneer er beschadigingen zijn.

Wij gebruiken verschillende houtsoorten zoals Meranti, Mahonie, Merbau, Red Cedar, douglas, Okan, Essen, Eiken of Teak.

Wij geven advies welke houtsoort gebruikt kan worden en welke eigenschappen deze heeft. Samen met onze leverancier zorgen wij voor de juiste materialen.

klassiek & tijdloos

Schuifpoorten kunnen zowel industrieel als een sierlijk karakter hebben.

Onze poorten zijn leverbaar in vrijdragend of op een looprails. Beide zijn kwalitatief gelijk echter de uitstraling is wat anders. Het voordeel van een vrijdragende poort is dat je geen looprails van links naar rechts hebt.

Benieuwd? bekijk onze foto’s hieronder.

Industrieel

Afsluiten van een bedrijventerrein? Een schuifpoort biedt hierin de perfecte oplossing. Van der Zwart Hekwerken heeft een ruim assortiment en maakt alles op maat.

Een schuifpoort is zowel stijlvol als een goede afsluiting van uw bedrijventerrein om uw waardevolle spullen te beschermen.